Wizyta w legendarnej Café Bristol latem to wyjątkowa okazja do rozkoszowania się eleganckim otoczeniem oraz widokiem na zabytkowe Krakowskie Przedmieście. Szykowna i jednocześnie przytulna aranżacja ogródka z widokiem na zielony park kusi, aby usiąść wygodnie i celebrować moment przy filiżance kawy i mistrzowskim sezonowym wypieku prosto spod ręki Szefa Cukierni Grzegorza Walickiego. Marmurowe stoliki, złote zdobienia i krzesła z kremowym obiciem tworzą malownicze tło dla chwili relaksu, a drewniane, kremowe parasole zapewniają poczucie komfortu i schronienie przed słońcem. Taras z jasnych paneli, kwitnące kwiaty i porcelanowa zastawa ze złoceniami dopełniają całość, tworząc niepowtarzalną scenerię.

mat. prasowe

Do końca wakacji na zielonym hotelowym patio skrytym w samym sercu budynku goście mogą delektować się koktajlami z sezonowej karty przygotowanej przez zespół miksologów Baru Kolumnowego oraz najnowszym menu inspirowanym podróżami Roberta Makłowicza. W lipcu i sierpniu Szef Kuchni Kamil Jabłoński wraz ze znanym kulinarnym obieżyświatem zapraszają do odkrywania kuchni Sycylii. Włoska finezja smaków w sercu Warszawy. Wizyta w tym zachwycającym kameralnym urokiem miejscu to przyjemne oderwanie od codzienności, niepowtarzalna atmosfera oraz wyjątkowe doświadczenie kulinarne.

mat. prasowe

Oba miejsca pozostają otwarte dla każdego – nie tylko gościa hotelowego - poszukującego w stolicy ciekawych doznań w pięknym zabytkowym otoczeniu warszawskiego Starego Miasta.

Materiał promocyjny Hotelu Bristol