Trendy kulinarne 2017: dżem o smaku ulubionego wina
"Drunk Jelly" to bezalkoholowy dżem o smaku każdego rodzaju wina. Jak smakuje na toście z masłem orzechowym?
Wino to nasz ulubiony alkohol. Trunek na bazie winogron ma w sobie antyoksydanty, które spowalniają procesy starzenia się komórek, i wspomaga trawienie. Uwielbiamy pić je do obiadu, na pikniku, randce lub podczas spotkania z przyjaciółką. Hitem tego lata są lody z czerwonego wina (znamy przepis >>), ochładzające nas w gorące dni. Jednak prawdziwi miłośnicy wina pokochają produkt, który właśnie podbija świat kulinariów. Jest nim "Drunk Jelly" - bezalkoholowy dżem na bazie wina. Ta konfitura raz na zawsze odmieniła tosty z masłem orzechowym, świetnie sprawdza się w duecie z bagietką czy rogalem. Dzięki niej można delektować się smakiem ulubionego trunku przez cały dzień, bez wyrzutów sumienia! Winny dżem występuje w siedmiu wariantach smakowych: rosé, merlot, cabernet sauvignon, pinot noir, moscato, pinot grigio, chardonnay. Już wiesz, który będzie twoim faworytem? "Drunk Jelly" można zakupić na Etsy w cenie od 6 do 9 dolarów (opakowanie ze wszystkimi dżemami kosztuje 55$). Mniam!
Trendy kulinarne 2017: dżem o smaku ulubionego wina - ZDJĘCIA >>
1 z 5
Drunk Jelly - bezalkoholowy dżem o smaku ulubionego wina
2 z 5
Drunk Jelly - dżem dla miłośników wina
3 z 5
Drunk Jelly - winny dżem
4 z 5
Drunk Jelly - dżem o smaku wina bez alkoholu
5 z 5
Drunk Jelly - dżem o różnych smakach wina