Reklama

Hasłem przewodnim celebracji było Tiramisu Party – goście mogli delektować się nieograniczonymi porcjami tiramisu, popijając je kultowym negroni. Wszystko to w ciepłej i domowej atmosferze, z której słynie Allora.

Reklama

Restauracja od samego początku miała być miejscem, w którym wszyscy czują się swobodnie i komfortowo, otoczeni pyszną kuchnią i doskonałym winem. Dziś Allora to nie tylko jedzenie – to społeczność, gdzie goście wracają, jakby odwiedzali starych przyjaciół. Za autorskie menu Allory odpowiada szef kuchni Miłosz Sroka, który sam wiele lat spędził we Włoszech. Jego potrawy to połączenie klasycznych smaków Italii z nowoczesnymi akcentami, co daje wyjątkowe rezultaty. W karcie możemy znaleźć zarówno tradycyjne dania takie jak risotto, czy arancini, ale zawsze z charakterystycznym twistem.

Sukces restauracji nie opiera się jednak wyłącznie na jedzeniu. To także dbałość o każdy szczegół – Gastronomia to dla nas teatr – zarówno wystrój, jak i zespół barmanów oraz kelnerów tworzą spójne doświadczenie, które chcemy, aby było niezapomniane - tłumaczy Karolina. W ciągu ostatniego roku restauracja zyskała wierne grono stałych bywalców, co właściciele traktują jako swój największy sukces.

"Niektórzy pytają o ulubione stoliki, inni mówią do kelnerów po imieniu – dla nas to znak, że spełniliśmy naszą misję."

Odwiedziny w restauracji Allora to idealna okazja, by zanurzyć się w grande famiglia - atmosferze wielkiej włoskiej rodziny, aby odkryć najlepszą i najbardziej autentyczną włoską kuchnię w Warszawie.

ALLORA Ristorante, ul. Wilcza 19, Warszawa

Reklama

Menu i rezerwacja miejsc: TU.

Reklama
Reklama
Reklama